CND SPAR

CND™ SPA behandlinger

Inspiration til krop og sjæl

Opnå perfekt og velplejet hud på hænder og fødder.
Fortryl dine kunder med sensuelle spa-behandlinger.
Produkter, der kun består af de bedste ingredienser: Aloe, Pantenol, Honning, Sangelholz, Havsalt, Jojobaolie, Arganolie og meget mere.

CND™ Cucumber Heel Therapy™

KLARGØRING. UDGLATNING. FORNY.
CND™ Cucumber Heel Therapy og Callus Smoother – et musthave produkt til enhver pedicure behandling!
Højkvalitets ingredienser, såsom AHA-frugtsyrer peeler huden og får den samtidigt til at skinne, da ren agurke-ekstrakt og beroligende panthenol sikrer, at dine kunders hud bliver plejet på en perfekt måde.

CND™ Spa Bright Citron™

INVITERER. AKTIVERER. GENOPRETTER.
Friske og naturlige ingredienser revolutionerer din manicure og pedicure. Inspireret af havets lethed og suppleret med friske citrusingredienser, giver de aktive ingredienser som ren arganolie, rig jojobaolie og naturlige ingredienser som honning og havsalt huden mulighed for at ånde igen. Kan anvendes både til manicure og pedicure.

CND™ Spa Gardenia Woods™

FORKÆLELSE. FORFRISKENDE. BEROLIGENDE.
Gardenia Woods™ – SPA-serie fra CND™ til blød hud ved hver behandling. Oplev en nærende fugt og silkeagtige teksturer. Forkæl dine kunder med denne luksuriøse spa-behandling takket være den fugtgivende formel, der øjeblikkeligt fremkalder en blød og velplejet hud. Kan anvendes både til manicure og pedicure.

CND™ Spa Sugar Vanilla™

OMSORG. FORNØJELSE. AFSLAPNING.
Brunt sukker og olivenolie af høj kvalitet passer til dine kunders hænder og fødder. Den blide duft er velegnet til alle årstider og er altid populær.

ALMOND SPAMANICURE™

BEROLIGENDE. UDÅNDELSE. FORKÆLELSE.
En samling af de bedste spa-produkter baseret på sødemandelolie. Højkvalitets ingredienser der nærer, fugter og forsigtigt eksfolierer huden. Sød mandelolie, jojobaolie og vitamin E efterlader huden blød med en en fantastisk glød.

CITRUS SPAMANICURE™

UDGLATNING. FORNYELSE. LIV.
En symfoni af spa-produkter af høj kvalitet fremstillet af æteriske olier, E-vitamin og anti-aging stoffer, der stimulerer dine sanser og samtidig har en klarende, beroligende og forfriskende effekt. Den spændende aroma bliver fornyet hver gang og stimulerer sanserne. velegnet til både mænd og kvinder.

MARINE SPAPEDICURE™

INVITERER. AKTIVERER. GENOPRETTER.
Spa pedicure-behandlinger, der får dine kunder til at drømme. En behandling baceret på marinebotaniske ingredienser. Virker beroligende og kølende på huden. En behandling, der genopfrisker og genopliver selv de mest trætte og krævende fødder.

Scentsations™

Aromaterapeutisk krops- og vaskelotioner
Forkæl din krop og dit sind med Scentsations. En serie bestående af aromaterapeutiske hånd- og kropsplejeprodukter. Scentsations indeholder A- og E- vitamin samt Aloe Vera, som tilfører huden ekstra fugt, med en unik sammensætning af urter og vitaminer.